آیا "مایکل مان" افسر عملیات روانی سازمان های امنیتی آمریکا است؟ آیا او یک طرح مانور رسانه ای از پیش طراحی شده را پیگیری می کند؟ آیا اتحادیه اروپا یک بار دیگر در تله ی رسانه ای و اطلاعاتی سازمان های آمریکایی و صهیونیستی گرفتار شده است؟...

به گزارش خبرنگار اعزامی مشرق از مسکو - امروز صبح دور جدیدی از مذاکرات هسته ای ایران و 5+1 آغاز شد. دور جدیدی که پس از مذاکرات بغداد قرار بود در مسکو برگزار شود. اخبار این گفت و گو ها به صورت لحظه به لحظه از رسانه های گروهی ایرانی و بین المللی به روی خطوط خبری می رود اما همیشه نکاتی وجود دارد که از چشم خبرنگاران دور نگه داشته می شود و یا اینکه رسانه ها ترجیح می دهند تا این نکات را نادیده بگیرند.

وقتی در مذاکرات بغداد گفته شد که خانم "ماجا کوسیجانکیک" سخنگوی رسمی کاترین اشتون مذاکره کننده ی اروپایی جای خود را به "مایکل مان" داده کسی در این باره پرسشی نکرد که مان کیست و چرا این جابجایی در تیم مذاکره کننده رخ داده است.

تنها پیشینه ای که از مان در رسانه ها مطرح شد فعالیت او در سفارت آمریکا در بغداد بوده است که در حال حاضر همین پیشینه نیز در آرشیو اخبار رسانه های بین المللی در دسترس نیست. جالب اینکه هیچ یک از رسانه های بزرگ جهان و هیچ خبرنگار نکته سنج غربی در باره ی اینکه این اتفاق، یعنی حذف سخنگوی تیم مذاکره کننده ی اروپایی و جایگزین شدن او با یک مامور آمریکایی که هیچ گونه سوابق رسانه ای مشخصی ندارد سوالی مطرح نمی کند که این رخداد در چه عرفی دیپلماتیکی قابل تعریف است.

سخنگوی تیم مذاکره کننده به معنای ترمینال خروجی همه ی اطلاعات مذاکرات برای افکار عمومی جهان است و به نظر می رسد که این ترمینال در حال حاضر در دست ماموران مرموز آمریکایی قرار دارد و نه اروپایی هایی که خود را بانی مذاکرات هسته ای با ایران می دانند.

البته آمریکایی ها در این زمینه خصوصا در عراق سابقه ی چنین عملیات های رسانه ای را داشته اند. در جنگ عراق آمریکا اتاق خبر هایی را طراحی کرده بود که تحت کنترل ارتش این کشور همه غول های رسانه ای جهان با سانسور جنگی اطلاعات را با تایید پنتاگون منتشر می کردند. به نظر می رسد که آقای مایکل مان به نوعی همین نقش را در مذاکرات هسته ای اخیر بر عهده گرفته است.




پیگیری های انجام شده از طرف سایت خبری مشرق نیوز هیچگونه سابقه رسمی و قابل استفاده ای را از مایکل مان در اختیار نمی گذارد و عجیب تر اینکه هیچ رسانه ای در این باره نیز سوالی را مطرح نکرده و مطلبی بر روی خروجی قرار نداده است.

آیا مان یک افسر جنگ روانی از سازمان های امنیتی آمریکا است؟ آیا او یک طرح مانور رسانه ای از پیش طراحی شده را پیگیری می کند؟ آیا اتحادیه اروپا یک بار دیگر در تله ی رسانه ای و اطلاعاتی سازمان های آمریکایی و صهیونیستی گرفتار شده است؟

اطلاعاتی که یک منبع آگاه درباره مان در اختیار مشرق قرار داده است این فرضیه ها را تایید می کند؛ بر اساس اطلاعات به دست آمده مایکل مان از افسران ارشد دستگاه اطلاعاتی آمریکا می باشد. بر اساس همین اطلاعات مایکل مان افسر ارشد عملیات روانی آمریکا در عراق بوده که در روزهای اخیر نیز نقشی کلیدی در جنجال های سیاسی و رسانه ای علیه دولت مالکی در عراق و برخی کشورهای منطقه داشته است.

آخرین اخبار از مذاکرات مسکو به نقل از رسانه های غربی حاکی است که مایکل مان مرموز سخنگوی ناخوانده آمریکایی در میانه مذاکرات وارد شده و خواسته های رژیم صهیونیستی را مطرح کرده است؛ باید دید این مسیر به کجا خواهد انجامید.
البته مان شب گذشته نیز نشستی توجیهی برای خبرنگاران غربی برگزار کرده است که تقویت کننده ی نظریه تشکیل اتاق خبر جنگی آمریکا در کنار مذاکرات مسکو محسوب می شود.

"مایکل مان" اصلی کارگردان مشهور سینمای جهان است که آثار کلاسیک متعددی را به روی پرده برده؛ از دیر باز استفاده از نام افراد مشهور در میان ماموران اطلاعاتی و امنیتی جهان به عنوان نام مستعار مرسوم بوده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 9
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • ۱۵:۴۷ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۹
    0 0
    درود بر شما خبرنگاران نکته سنج و افشاگر مشرق..
  • ۱۶:۱۱ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۹
    0 0
    عزیزان چه هوشمندانه و زیبا بررسی کردید امیدوارم همینطور هوشمندانه این حقیقت و به طور جهانی و گسترده رسانه ای کنید تا همه مردم دنیا مطلع بشن با وجود عزیزانی مثل شما چرا ما نباید اینطور بجنگیم ؟ موفق و پیروز و سربلند باشید یا علی
  • حب مسکو ۱۶:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۹
    0 0
    اگر براساس فرضیه "مذاکره برای مذاکره"این موضوع را تحلیل کنیم چندین فرض قابل تصور است اولا ایالات متحده بدنبال بهره برداری از فضای مذاکرات جهت مهندسی افکار عمومی داخلی خود است(انتخابات)اما یک نگرانی عمده وجود دارد که خروجی رسانه ای این مذاکرات برخلاف آنچه پیش بینی شده؛بازتابی منفی و شکننده برای فضای انتخاباتی اوباما داشته باشد کما اینکه در مذاکرات استانبول این اتفاق افتاد و فضای روانی سنگینی بر دموکراتها و بنفع جمهوری خواهان بوجد آورد.ثانیادر فرض صحیح این تاکتیک غرب،جمهوری اسلامی از تاکتیک مذاکره برای جلب افکار عمومی جهانی در بستر همین مذاکرات بهره می برد و این برای غرب بسیار خطرناک است بالاخص اینکه می تواند بازتاب خاصی در جوامع خودشان بوجود آورد.در واقع بستر این مذاکرات یک تریبون جهانی مجانی و بسیار فراگیر را برای نشان دادن حسن نیت جمهوری اسلامی فراهم کرده است و پیشنهاد دکتر جلیلی و مهندس ضرغامی در پخش مستقیم مذاکرات در این راستا است(عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد)
  • ۱۶:۲۸ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۹
    0 0
    آیا دروغی که 5+1 می گه راسته ؟
  • علی ۱۷:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۹
    0 0
    مایکل مان در نشست استانبول 2 هم حضور داشت و سخنگو بود
  • سید امیر ۱۹:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۹
    0 0
    تا اخرش بخون که نتیجه مذاکرات چه می شود
  • ۲۰:۵۱ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۹
    0 0
    هم آن مايكل‏مان كارگردان و هم اين سخنگو هردو جهودند مايكل ‏يا ميخائيل يك اسم جهود است و اسم فاميل مان كه از آلمانی گرفته شده جهود‏بودن او را تثبيت ميكند متآسفانه در دولت اوباما نفوذ جهود ها در سياست خارجی آمريكاخيلی زياد شده واوباما برای پيروزی در انتخابات بايد بدستور اسرائيل جامع عمل بپوشاند
  • علی ۲۲:۰۷ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۹
    0 0
    همه قبول داریم که غربی ها موزی هستند اولا. دوما این یک رسم دیپلماتیک که سخنگو آدم مهمی باشه به طور مثال شهید حاج رضوان خودش بعضی اوقات به عنوان مترجم در مذاکرات شرکت می کرده و از این دست زیاده حتی در مورد ایران سوما انتظار نداشتید که بغال سر محله کاخ سفید رو بیارن . ما باید از قبل برای این ها برنامه داشته باشیم که داریم . والعاقبه للمتقین
  • فرزاد ۰۷:۵۳ - ۱۳۹۱/۰۳/۳۰
    0 0
    ایشون در اظهار نظری که خبرگزاری فارس نوشته بود گفته که در معاهده ی ان پی تی چیزی که صریحا دلالت کنه هر کشوری حق غنی سازی اورانیوم رو داره وجود نداره! کلی خندیدم! این معاهده حتی تصریح کرده که اگه کشوری ببینه ان پی تی به صلاح منافع ملیش نیست می تونه از اون خارج بشه!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس